Un tânăr de 25 de ani suspectat că alerga femeile pe strasă, le atingea în zonele intime, apoi fugea, a fost reținut de polițiștii din București. Autoritățile i-au dat de urmă după o reclamație la 112. Verificările au scos la iveală faptul că individul este cercetat și în alt dosar de agresiune sexuală. 

Un tânăr de 25 de ani a fost reținut după ce ar fi agresat sexual femei pe stradă, în București

Poliţiştii Secţiei 26 au reţinut un tânăr de 25 de ani, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală. Totul s-a întâmplat după ce o femeie de 34 de ani a sunat luni la 112 și a sesizat că, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 4 al Capitalei, un bărbat necunoscut a atins-o într-o zonă intimă, apoi a fugit.

„La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției, iar în urma investigațiilor efectuate l-au identificat pe tânăr și l-au dus la audieri. Bărbatul este cercetat și într-un alt dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală fiind suspectat că, la data de 17 noiembrie 2021, tot în Sectorul 4, a agresat sexual, în același mod, o femeie, de 25 de ani.

Cauzele au fost reunite, iar cercetările sunt continuate de Secția 26 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4", anunță Poliția Capitalei într-un comunicat.


  • Conform unor surse citate de Observator, individul ar fi student la Teologie.

Agresorul mai este cercetat și într-un alt dosar penal tot pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală. El este bănuit că, în data de 17 noiembrie 2021, pe raza Sectorului 4, ar fi molestat, în același mod, o femeie de 25 de ani.

Cauzele au fost reunite, iar cercetările sunt continuate de Secția 26 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, cu suspectul în stare de reținere.

Citeste si:
SAGA Festival anunță Nicki Minaj la București
SAGA Festival anunță Nicki...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Ianuarie 2022 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.