Brazii de Crăciun pot fi aduşi, până pe 16 ianuarie, la cele 12 puncte de colectare separată a deşeurilor reciclabile amenajate în toate cartierele Sectorului 6, potrivit unui comunicat al autorităţii locale transmis, marţi, AGERPRES.
 

Brazii de Crăciun, colectați în 12 puncte din Sectorul 6 a Capitalei

Acestea funcţionează zilnic, în intervalul 8,00 - 18,00. Adresele punctelor pot fi regăsite fie în aplicaţia eSector6 fie accesând linkul: https://www.urbansa.ro/adresele-celor-12-puncte-de-preluare-a-deseurilor-reciclabile-colectate-separat/.

Primăria Sectorului 6 face apel la membrii comunităţii să aducă la centre brazii curăţaţi de orice decoraţiuni şi să nu îi arunce pe domeniul public.

Ce se va întâmplat cu brazii reciclați

Toţi brazii colectaţi vor fi tocaţi, iar materialul va fi transportat la unul dintre cei mai mari procesatori de lemn din România şi va fi utilizat ca materie primă în procesul de fabricare PAL.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la telefon 0757.024.222.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Ianuarie 2022 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.