Un alt român a șocat Germania prin gestul său necugetat. A scos pistolul pe geam și a tras la nimereală mai multe focuri de armă, apoi a ieșit în stradă, unde a mai tras câteva gloanțe. În acest timp, nepotul lui îl filma, pentru a împărtăși imaginile cu internauții.

Un român s-a filmat în timp ce trăgea cu pistolul de la geam, în Germania

Un român de 54 de ani, angajat al unei firme de pază din Germania, riscă să fie condamnat la închisoare, după ce în noaptea de Revelion a tras mai multe focuri de armă, pe geam și în stradă. Scena a fost filmată și publicată pe un cont de Tik Tok, însoțită de un mesaj sfidător: „Numai săracii aruncă cu petarde”. Ulterior, clipul fost cenzurat, dar nu înainte de a ajunge la ofițerii Direcției Arme din Poliția Română.

Autoritățile încearcă acum să afle ce tip de pistol a folosit individul: cu bile de cauciuc sau cu gloanțe oarbe. Pentru ambele variante, oamenii legii vorbesc despre infracțiuni privind nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Polițiștii trebuie să verifice și dacă bărbatul avea sau nu dreptul de a deține o armă. Pentru a-i deschide dosar penal, agenții trebuie să demonstreze că scena s-a petrecut în România, nu în Germania.

Retail jobs

„Bineînțeles că acolo vorbim de victime, pentru că nu este neapărat să țintești o persoană astfel încât să îi provoci leziuni. În momentul în care execuți foc, chiar și în plan vertical, din cauza gravitației, acel glonț va reveni pe pământ sau în corpul unui om care putea să treacă pe acolo”, Dan Saltelechi, Sindicatul Europol.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Ianuarie 2022 - 09 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.