Trei persoane, dintre care doi adulţi şi un copil au fost transportați la spital după ce prelata terasei unui restaurant din Sinaia s-a prăbuşit peste aceștia, sub greutatea zăpezii.

Prelata unei terase din Sinaia s-a prăbușit peste oameni

Salvatorii din cadrul Inspectoratului Pentru Situaţii de Urgentă Prahova au intervenit duminică după-amiază pentru înlăturarea unei terase care s-a surpat peste mai multe persoane.

Conform ISU Prahova, prelata terasei unui restaurant din Sinaia a cedat sub greutatea zăpezii, căzând peste patru adulţi şi un copil. Incidentul s-a întâmplat la un local aflat pe strada Aleea Cazărmii din staţiunea Sinaia.

După ce personalul medical ajuns la fața locului a examinat victimele, doi adulţi şi copilul au fost preluaţi de echipajele SMURD şi au fost transportaţi la secția de primiri urgenţe a spitalului judeţean Ploieşti.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Ianuarie 2022 - 06 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.