Un tânăr italian aflat în stare de ebrietate a intrat în Muzeul „Colecțiilor de Artă” din București în noaptea de Revelion. Intrusul a fost sancționat pentru fapta sa, declarând că petrecea într-un restaurant din apropiere.

A intrat în Muzeul „Colecțiilor de Artă” din București în noaptea dintre ani

În noaptea dintre ani, în jurul orei 02.00, un jandarm care se afla la muncă la Muzeul „Colecțiilor de Artă” din București a prins un bărbat în stare de ebrietate, care a sărit gardul instituției.

Jandarmul a reușit să imobilizeze persoana în cauză cu ajutorul spray-ului iritant lacrimogen, până la sosirea echipajului de intervenție.

A fost amendat cu 500 de lei

Bărbatul care a încercat să intre ilegal în incinta muzeului este un cetățean italian născut la Napoli. Acesta a fost sancționat cu o amendă în valoare de 500 de lei, pentru încălcarea normelor legale de acces.

Tânărul italian a declarat că înainte de a sări gardul muzeului a sărbătorit Revelionul într-o locație din apropiere, un imobil cu curte de lângă muzeu, unde activează un restaurant.

Retail jobs

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Ianuarie 2022 - 05 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.