O femeie a intrat în geamul unui supermarket din Brad, Hunedoara, în timp ce încerca să iasă din parcare. Șoferița ar fi încurcat pedalele și prin urmare, a spart vitrina magazinului. Imaginile de pe camerele de supraveghere au devenit virale.

A intrat cu mașina în geamul unui supermarket din Hunedoara

Din înregistrările surprinse de camerele de supraveghere, se vede cum femeia se urcă la volanul unei mașini marca BMW, ce era parcat pe locul destinat persoanelor cu dizabilități și încearcă să iasă din parcare cu spatele.

Între timp, din partea stângă apare un alt automobil, motiv pentru care șoferița nu își poate duce la bun sfârșit manevra și este nevoită să meargă înainte. În câteva secunde, femeia accelerează brusc și sparge geamul supermarketului intrând cu botul mașinii.

Nu au fost înregistrate victime

Probabil că femeia ar fi încurcat pedalele și în loc să apese frâna, aceasta a apăsat tot pe accelerație și s-a panicat.

Retail jobs

Reprezentanţii Poliţiei au declarat că femeia care parcase pe un loc special preconizat persoanelor cu handicap, deţine un certificat de handicap, iar maşina era special concepută pentru a putea fi condusă de persoane cu dizabilităţi.

În urma accidentului nu a avut de suferit nici o persoană.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Noiembrie 2021 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.