Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare meteo de vijelie și ninsori pentru următoarele 24 de ore pe întreg teritoriul țării.

Vijelie şi ninsori viscolite în următoarele 24 de ore în România

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), a emis astăzi o avertizare meteo care va fi valabilă până marți, ora 20:00.

Vor avea loc intensificări ale vântului la munte, în special la altitudini mari, la fel și în regiunile sud-estice în cursul zilei de marți (30 noiembrie) și în sud-vestul teritoriului.

Se preconizează și rafale în general de 50-70 km/h, iar începând din dimineața zilei de marți, 30 noiembrie, pe crestele Carpaților Meridionali vor fi rafale de peste 80-100 km/h și temporar se așteaptă ninsori.

Final de noiembrie cu vreme caldă

În această dimineață a fost emis un cod galben de avertizare. Potrivit meteorologilor, la sfârșitul lunii noiembrie vom avea parte de vreme caldă, de vară. Atenționarea meteorologică este valabilă luni, în prima parte a zilei.

Fenomene meteorologice asteptate: vijelie cu rafale de peste 70-80 km/h, descărcări electrice, averse de ploaie ce vor cumula 10-15 l/mp Județul Brăila: Mărașu, Frecăței; Județul Constanta: Hârșova, Cogealac, Ciobanu, Crucea, Ghindărești, Topalu, Gârliciu, Pantelimon, Saraiu, Horia, Vulturu; Județul Ialomiţa: Giurgeni; Județul Tulcea: Baia, Topolog, Cerna, Casimcea, Slava Cercheză, Dăeni, Stejaru, Ostrov, Ciucurova, Peceneaga, Dorobanțu, Beidaud, Horia;


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Noiembrie 2021 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.