Primarul General al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat vineri când se va vaccina anti-Covid. După o lungă perioadă în care a evitat să se imunizeze, acesta s-a decis într-un sfârșit.

Edilul Capitalei a anunțat când se va vaccina anti-Covid

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat astăzi că săptămâna viitoare urmează să se vaccineze împotriva virusului COVID-19.

Edilul Bucureștiului a anunţat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că se va vaccina săptămâna viitoare anti-COVID. Primarul a luat această decizie după ce a făcut mai multe investigaţii medicale.

„Am făcut nişte investigaţii medicale şi săptămâna viitoare mă voi vaccina”, a declarat Nicușor Dan.

De ce a evitat să se vaccineze până acum Nicușor Dan

Până la moment, primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a ezitat să se vaccineze împotriva coronavirusului din diverse motive medicale, spunea el.

Fiind întrebat de nenumărate ori despre motivul pentru care amână vaccinarea, primarul a spus că a fost infectat cu coronavirus şi că a aşteptat decizia medicului şi rezultatele investigaţiilor medicale pentru a lua o decizie în această privință.

Retail jobs

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Noiembrie 2021 - 04 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.