Un perete lateral din Pasajul Unirii din București a început să se desprindă și este pe cale să se prăbușească. Brigada Rutieră București a restricționat traficul rutier din zonă, iar Administrația Străzilor a intervenit în regim de urgență.

Un perete din Pasajul Unirii din Capitală se prăbușește

Deoarece există riscul ca peretele lateral al pasajului să se prăbușească, Administrația Străzilor au intervenit de urgență în Pasajul Unirii, pe sensul dinspre bulevardul Cantemir către strada Colțea, au anunțat autoritățile.

Traficul rutier a fost restricționat pe banda 2 și s-a intervenit pentru a putea fi îndepărtate panourile care prezintă pericol de cădere.

Brigada Rutieră avertizează șoferii să circule cu prudenţă în această zonă, să păstreze o distanță optimă pentru a putea frâna în condiții de siguranță și să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere temporare amplasate în zona lucrărilor, precum şi semnalele, indicațiile și dispozițiileagenților de poliție aflați în zonă.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Noiembrie 2021 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.