Patriarhul Daniel a anunțat astăzi că s-a vaccinat anti-Covid-19.

Patriarhul Daniel s-a vaccinat împotriva coronavirus

Patriarhul Daniel a declarat astăzi că s-a vaccinat împotriva COVID-19.

„Sigur, ne-am vaccinat! Gata!”, a spus conducătorul Bisericii Ortodoxe Române.

Acesta însă a ezitat să spună pentru ce ser a optat.

„Toate datele sunt confidenţiale”, a mai spus Prefericitul Daniel, întrebat dacă a fost un vaccin cu două doze sau monodoză.

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

BOR în campania de vaccinare

Purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române, Vasile Bănescu, a comunicat într-o scurtă întâlnire a patriarhului cu presa, la ieşirea din Parlament, că s-a vaccinat într-un sfârșit.

„Poziţia favorabilă a BOR faţă de vaccinarea în sine ca act medical profilactic şi benevol este deja foarte bine cunoscută”, a spus Vasile Bănescu.

În ultimul timp, au existat diferite controverse legate de implicarea Bisericii Ortodoxe Române în campania de vaccinare anti-COVID-19. Totodată, reprezentanţii BOR au fost întrebaţi de nenumărate ori dacă Patriarhul Daniel s-a vaccinat, însă acest lucru a fost ținut în secret până acum.

Citeste si:
Patriarhul Daniel cere Guvernului bani pentru Catedrala Mântuirii...
Patriarhul Daniel solicită...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Noiembrie 2021 - 05 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.