Primul târg de Crăciun din București din acest an se va deschide joi, 25 noiembrie, în Parcul Drumul Taberei. Tot în această zi, în Sectorul 6 al Capitalei se vor aprinde și luminițele festive de Crăciun.

Se deschide primul târg de Crăciun din București

Primul târg de Crăciun din Capitală din acest an, care se va deschide pentru a primi vizitatori este cel amenajat în Parcul Drumul Taberei. Este vorba despre prima ediţie a „West Side Christmas Market".

Deschiderea oficială a târgului va fi joi, la ora 18.00, anunţă primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu. În cadrul evenimentului de joi se vor aprinde și luminițele festive în Sectorul 6 al Capitalei. Totodată, în două cartiere ale Sectorului 6 vor fi deschise tarabe special amenajate unde se vor comercializa produse de sezon.

Intrarea va fi gratuită

„Am văzut că în alte oraşe există versiuni mai mici de astfel de târguri în diferite piaţete sau locuri în care se amenajează spaţii care comercializează felurite mâncăruri şi băuturi tradiţionale. Începând cu anul acesta testăm şi noi aceasta abordare. Începem cu două locuri, în cartierul Militari în parcarea de lângă complexul Sir şi în zona Crângaşi/Giuleşti în parcarea de vizavi de piaţa Crângaşi”, a explicat primarul Sectorului 6.

Târgul a pregătit zeci de suprize pentru vizitatori. În interiorul târgului se va afla și un patinoar pentru amatorii de senzații tari. Intrarea va fi gratuită, iar costurile de organizare sunt suportate din taxele comercianţilor, au anunțat autorităţile locale.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Noiembrie 2021 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.