Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti - Ilfov (TPBI) a dispus ca liniile de autobuz 243, 282, 343 şi N123 să funcţioneze pe trasee deviate în perioada 24 noiembrie - 26 noiembrie 2021, din cauza unor restricţii de circulaţie pe strada Doamna Ghica.
 

Câteva autobuze din Capitală vor circula pe trasee deviate între 24 și 26 noiembrie

"Având în vedere restricţiile de circulaţie instituite pe Strada Doamna Ghica, în zona lucrărilor la pasajul rutier, la solicitarea Trustului de Clădiri Metropolitane Bucureşti SA, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti - Ilfov (TPBI) a dispus ca liniile de autobuz 243, 282, 343 şi N123 să funcţioneze pe trasee deviate în perioada 24 noiembrie - 26 noiembrie 2021", se arată într-un comunicat al TPBI remis marţi AGERPRES.

Astfel, linia 243 va funcţiona pe sensul spre terminalul "CFR Constanţa pe un traseu modificat de la intersecţia Şos. Colentina/ Str. Doamna Ghica pe Şos. Colentina, Str. Teiul Doamnei, Bd. Lacul Tei, Str. Petricani, apoi traseul actual. Celălalt sens, spre "Bd. Alexandru Obregia", nu se modifică.

Linia 282 va funcţiona pe sensul spre terminalul "Gara Basarab" pe un traseu modificat de la intersecţia Şos. Colentina/ Str. Doamna Ghica pe Şos. Colentina, Str. Teiul Doamnei, Bd. Lacul Tei, apoi traseul actual. Sensul spre terminalul "Şoseaua Fundeni" nu se modifică.

Traseul autobuzelor 343 și N123

De asemenea, autobuzele liniei 343 vor circula pe sensul spre "Piaţa Dorobanţi" pe un traseu modificat de la intersecţia Şos. Colentina/ Str. Doamna Ghica pe Şos. Colentina, Str. Teiul Doamnei, Bd. Lacul Tei, Str. Petricani, apoi traseul actual. Sensul spre capătul de linie "Fundeni" nu se modifică.

În ceea ce priveşte linia de noapte N123, aceasta va funcţiona pe sensul spre "Bd. Alexandru Obregia" pe un traseu modificat de la intersecţia Şos. Colentina/ Str. Doamna Ghica pe Şos. Colentina, Str. Teiul Doamnei, Bd. Lacul Tei, apoi traseul actual. Sensul spre terminalul "Pasaj Colentina" nu se modifică.

Citeste si:
O primărie din România îi amendează pe cei care urcă murdari în...
O primărie din România îi...

TPBI este primul organism creat la nivel regional care a fost constituit sub forma unei structuri de cooperare a celor 42 de autorităţi publice locale din regiune, primind mandat din partea acestora pentru înfiinţarea, organizarea, reglementarea, exploatarea, monitorizarea şi gestionarea serviciului de transport public de călători pe toată aria de competenţă, conform Regulamentului CE 1370/2007, informează Agerpres.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Noiembrie 2021 - 05 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.