O explozie și un incendiu au avut loc la Aerostar Bacău. În urma incidentului, trei persoane au fost rănite. Managerul companiei a declarat că totul a pornit de la o substanță care s-a aprins.

Explozie urmată de incendiu la Aerostar Bacău

"Am fost sesizați că a avut loc un incendiu lichidat la Aerostar. S-au deplasat doi inspectori de prevenire din cadrul ISU pentru a evalua situația. Știm că au fost 3 victime, preluate de Ambulanță", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, potrivit Ziarul de Bacău.

Potrivit primelor informații, în urma incidentului au avut de suferit trei persoane, dintre care două s-au ales cu arsuri pe suprafața corpului, iar cea de-a treia a suferit un atac de panică.

Reprezentanții Spitalului Județean Bacău au declarat că victimele cu arsuri se află într-o stare stabilă. Cei doi bărbați au fost afectați de arsuri pe circa 10-15% din suprafața corpului. Medicii efectuează investigații pentru a exclude orice alt pericol, iar victimele vor trece computerul tomograf și vor fi examinați de un medic plastician.

A fost un accident de muncă

Bărbații vor rămâne în continuare internați la secția de arși a spitalului. Cea de a treia persoană, care a suferit un atac de panică în urma celor întâmplate, a refuzat să fie transportată la spital pentru un control medical.

"A fost o problemă care se va analiza, un accident de muncă nu foarte mare, o substanță cu care se lucra s-a aprins", a susținut managerul companiei.

Potrivit acestuia, toate detaliile vor fi mai exacte în urma anchetei declanșate de autorități.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Noiembrie 2021 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.