În această dimineață, un bărbat a telefonat la serviciul de urgență 112 și a anunțat că urmează să se întâmple o mare nenorocire la Curtea de Apel Constanţa şi Judecătoria Medgidia. Instituțiile au fost evacuate de urgență.

Alertă cu bombă la Curtea de Apel Constanţa şi Judecătoria Medgidia

Curtea de Apel Constanţa şi Judecătoria Medgidia au fost evacuate de urgență în această dimineaţă, după ce o persoană anonimă a sunat la numărul unic de urgență 112 şi a avertizat că urmează să se întâmple o mare nenorocire, în urma căreia vor muri oameni.

Autorităţile au decis în cel mai scurt timp să evacueze cele două instanţe de judecată.

Polițiștii, jandarmii și pompierii constănțeni sunt la fața locului

"Astăzi, în jurul orei 9 s-a primit un apel 112, de la un bărbat, care a solicitat să se elibereze Curtea de Apel Constanța și Judecătoria Medgidia, întrucât se va întâmpla o nenorocire.

Polițiștii, jandarmii și pompierii constănțeni sunt la fața locului, iar la acest moment se evacuează persoanele din cele 2 instituții. Vom reveni cu informații", se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Urmează ca autoritățile să efectueze verificări pentru a depista dacă aceasta a fost o alarmă falsă sau într-adevăr există pericol de explozie.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Noiembrie 2021 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.