Benone Sinulescu va fi înmormântat astăzi, la Arad. Familia și prietenii de-o viață îl vor conduce pe ultimul drum pe marele artist. Mai mult de atât, la înmormânare pot veni și fanii lui, celor cărora le-a încântat inimile cu piesele sale, de-a lungul anilor.

Marele artist, înmormântat astăzi

Benone Sinulescu a fost unul dintre cei mai mari cântăreți de muzică populară de la noi. Marele artist și-a pierdut viața la vârsta de 84 de ani. A fost răpus de o pneumonie, după ce a refuzat internarea în spital. Nu a vrut niciodată ca lumea să afle de probleme sale, ci și-a dorit ca fanii și apropiați să îl iubească pentru muzica lui și să își amintească de el cu zâmbetul pe buze.

Foarte multe persoane au mers, zilele acestea, să îi aprindă o lumânare marelul cântăreț, iar astăzi îl vor conduce pe ultimul drum, în orașul în care locuia alături de soția sa, Elena Sinulescu. Femeia este sfâșiată de durere și și-a găsit cu mare greu cuvintele pentru a vorbi despre nenorocirea care s-a întâmplat.

Totul va începe la ora 13.00, în Piaţa Avram Iancu, acolo unde este suficient spaţiu pentru ca oricine doreşte să-l conducă pe ultimul drum să o poată face. Sau să-i aducă un ultim omagiu”, a declarat Elena Sinulescu, potrivit Glasul Aradului.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Noiembrie 2021 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.