Aproximativ 7.000 de litri de ţuică şi o instalaţie ilegală de producere a alcoolului au fost descoperite de poliţiştii de frontieră în urma a două percheziţii domiciliare efectuate în localităţile Ostrov şi Lipniţa, a informat, marţi, Garda de Coastă.

Poliția de frontieră din Constanța a identificat 7.000 de litri de țuică de casă

Percheziţiile au fost făcute pe baza a două mandate emise de judecători într-un dosar de cercetare penală.

"În data 15 noiembrie, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa şi comisari ai Gărzii de Mediu, continuând cercetările într-un dosar penal, au pus în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară emise de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa, pe raza localităţilor Ostrov şi Lipniţa", se arată într-un comunicat de presă transmis de Garda de Coastă.

Poliția a mai descoperit și instalația ilegală cu care se fabrica țuica

Conform sursei citate, în urma percheziţiilor au fost descoperite o instalaţie ilegală de producere a alcoolului şi 6.960 litri de băutură alcoolică, în valoare totală de 140.000 lei, ce aparţineau unui cetăţean român, în vârstă de 57 de ani, precum şi suma de 32.700 lei, informează Agerpres.

"Poliţiştii de frontieră continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de 'producerea de produse accizabile în afara unui antrepozit fiscal autorizat', iar întreaga cantitate de băutură alcoolică, sumele de bani descoperite şi instalaţia de producere a alcoolului au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor", a informat Garda de Coastă.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Noiembrie 2021 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.