Autobuzele din Capitală nu vor mai circula pe liniile de tramvai în perioada 27 decembrie - 27 martie, din motive de siguranţă. Prin urmare, călătorii sunt atenționați să nu mai utilizeze staţiile de tramvai ca zonă de aşteptare pentru autobuze.

Autobuzele STB nu vor mai circula pe liniile de tramvai

Potrivit Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti-Ilfov (TPBI), începând cu data de 27 decembrie, autobuzele care în perioada caldă a anului au circulat pe liniile de tramvai din Capitală, vor reveni la circulația de pe carosabil din motive de siguranță.

Acestea vor reveni din noi la circulația pe liniile de tramvai din data de 27 martie. În cazul în care condiţiile meteorologice se vor agrava înaintea datei stabilite, autobuzele vor fi nevoite să revenă la traseul de pe carosabil mai devreme.

Călătorii vor fi informați cu privire la schimbările circulației

„Pentru siguranţa călătorilor, TPBI a decis ca autobuzele să poată utiliza calea de rulare a tramvaielor ca bandă proprie numai în intervalul 27 martie – 27 decembrie. Ţinând cont de instabilitatea atmosferică, în afara acestui interval, autobuzele vor utiliza carosabilul pentru efectuarea curselor programate, conform prevederilor contractelor semnate de TPBI cu operatorii de transport. La rândul lor, operatorii de transport vor lua toate măsurile necesare pentru instruirea conducătorilor de vehicule în legătură cu această decizie şi vor informa călătorii, care nu vor mai utiliza staţiile de tramvai ca zonă de aşteptare pentru autobuze", a transmis TPBI.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Noiembrie 2021 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.