Un bărbat care circula cu mașina luni seara în București a intrat cu automobilul în fântâna arteziană din Piața Unirii. Accidentul a avut loc din cauza că șoferul a pierdut controlul volanului.

A ajuns cu mașina în fântâna arteziană din Piața Unirii

Un șofer a ajuns cu mașina în fantanile arteziane din fața Casei poporului din cauza neatenției.

Incidentul a avut loc luni seara, când bărbatul a încercat să schimbe brusc banda de mers fără a se asigura în prealabil, tăindu-i fața unui alt autoturism. Șoferul celuilalt automobil nu a mai putut evita impactul și cele două mașini s-au lovit.

Rezultatul testului la alcoolemie a fost negativ

În urma lovirii, una dintre mașini a fost aruncată direct pe marginea carosabilului, plonjând direct în bordura unei fântâni arteziene din Piața Unirii, pe care a devastat-o în întregime.

Din fericire, în urma accidentului nimeni nu a avut de suferit. Cei doi bărbați au fost testați la alcoolemie cu aparatul etilotest, iar rezultatul pentru amândoi a fost negativ.

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

În doar câteva luni, au avut loc cel puțin șase accidente asemănătoare, în urma cărora, șoferii au ajuns cu mașinile în fântânile arteziene din fața Casei Poporului.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Noiembrie 2021 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.