Gluma proastă a unui elev din Iași a făcut ca o profesoară să ajungă la spital. Acesta ar fi făcut o farsă, utilizând un spray lacrimogen.

O profesoară din Iași a ajuns în spital din cauza glumei unui elev

Incidentul a avut loc astăzi, 10 noiembrie, în jurul orei 10:30, la o școală din Iași. Un elev a utilizat spray-ul lacrimogen pe un geam al școlii. Vântul a adus vaporii de conținut al spray-ului în interiorul clasei, iar profesoara care se afla în apropiere, a inhalat vaporii.

Efectul sprayului lacrimogen este iritant, are o durată medie şi se manifestă prin senzaţia de arsură și înțepături în ochi, nas şi căile respiratorii.

Poliția a fost sesizată

Profesoara a fost transportată de urgenţă la un spital din Iaşi pentru a-i fi acordate primele îngrijiri de specialitate și pentru a i se face investigaţii. Femeia se află sub supraveghere medicală.

În urma acestui incident, poliţiştii Secţiei nr. 2 din Iaşi au fost sesizaţi pentru a cerceta toate detaliile în care a avut loc nefericitul incident.

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Noiembrie 2021 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.