O voluntară ce activa la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova a fost dată afară din colectiv, după ce a postat un filmuleț pe TikTok în care era îmbrăcată în uniformă și parodia o glumă despre serviciul de urgență 112.

A fost dată afară din cauza unui TikTok

Tânăra, în vârstă de 20 de ani, activa în calitate de voluntară la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova din anul 2019. Potrivit reprezentanților ISU, aceasta avea cele mai multe ore de voluntariat la activ și până acum, nu a avut nici o abatere.

În filmulețul postat pe rețeaua de socializare TikTok, voluntara apare îmbrăcată în uniforma Inspectoratului pentru Situații de Urgență, în care parodiază o glumă a unui dialog dintre un operator de la serviciul 112 și o persoană care apelează la serviciul de urgență.

Contractul de voluntariat al tinerei a fost reziliat

"- Alo, 112?
- Da, care este urgența?
- Wow, bună! Îți spun cu toată sinceritatea, sunteți foarte buni. De unde știați că am o urgență?"

Gluma este dintr-un fragment al serialului românesc de comedie „Băieți de oraș”.

Conducerea instituției a declarat că nu admite astfel de comportament la adresa serviciului de urgență. Prin urmare, tânăra a fost dată afară din echipa de voluntariat, contractul fiindu-i reziliat.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Noiembrie 2021 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.