Recent, pe rețelele de socializare au devenit virale câteva imagini cu șeful DSU, Raed Arafat, care pare că ar purta la brâu un pistol. Acesta a decis să facă lumină și să potolească valul de reacții și comentarii care au luat naștere în mediul online. Raed Arafat a declarat că nu poartă pistol, ba mai mult, acesta nici măcar nu deține permis de port armă.

Explicația lui Raed Arafat despre pistolul de la brâu

În mediul online au devenit virale câteva imagini unde apare șeful DSU, Raed Arafat, iar de sub pulover, la spate, în zona centurii se observă o umflătură identită cu forma unui pistol. Acesta a dezmințit zvonurile și a spus că nu poartă armă. Ba mai mult, Raed Arafat a menționat că nici măcar nu deține un permis de port armă.

„Pistolul care îl port la brâu.. conform afirmațiilor unor dezinformatori pe care, din păcate, le cred mulți dându-le share la aberațiile lor, este de fapt telefonul și stația radio pe care m-am obișnuit de ani de zile să le port la brâu! Știam de această poză care circulă de ceva timp însă ieri mi-a spus un prieten că din nou aceasta știre falsă a devenit virală după ce a fost postată pe un site din Târgu Mureș.

Ca fapt divers, eu nici nu am permis de port armă ca să port un pistol la brâu, așa cum pretind dezinformatorii!”, a scris Raed Arafat duminică pe pagina sa de Facebook.

Alături de postare, Arafat a atașat câteva poze în care le-a arătat cârcotașilor că la brâu de fapt se află telefonul și stația radio.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Noiembrie 2021 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.