Află prognoza meteo pentru luni, 8 noiembrie 2021.

Timișoara

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer înnorat. În timpul zilei, acești nori vor aduce și ploaie. Această ploaie va continua și în timpul serii. Temperatura maximă a zilei va fi de 10°C. iar minima nopții va fi de 8°C.

Prognoza meteo în Craiova

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer înnorat. În timpul zilei, acești nori vor aduce și ploaie. Această ploaie va continua și în timpul serii. Temperaturile din cursul zilei vor ajunge până la 16°C, iar minima nopții va fi de 8°C.

Sibiu

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer înnorat. În timpul zilei, acești nori vor aduce și ploaie. Această ploaie va continua și în timpul serii. Maxima zilei va fi de 11°C. Noaptea, temperaturile vor ajunge până la 7°C.

Constanța

În Constanța, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Temperatura maximă va fi de 17°C, iar seara temperaturile vor scădea la 12°C.

Vremea în București

În București, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Temperatura maximă va fi de 19°C, iar cea minimă de 9°C.

Oradea

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu cer înnorat și ploaie. În timpul zilei ploaia se va opri, dar cerul se va păstra înnorat. Seara norii vor fi încă pe cer, deci va fi înnorat. Pe parcusul zilei vom avea o maximă de 10°C. Noaptea, temperatura minimă va scădea până la 6°C.

Citeste si:
Primăvara prinde contur: Alege sacourile perfecte pentru a înfrunta...
Primăvara prinde contur:...

Iași

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu cer înnorat și ploaie. În timpul zilei ploaia se va opri, dar cerul se va păstra înnorat. Seara, va începe iarăși ploaia. Temperatura maximă va ajunge la 11°C. Noaptea, temperatura minimă va fi de 8°C.

Brașov

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer înnorat. În timpul zilei, acești nori vor aduce și ploaie. Această ploaie va continua și în timpul serii. Temperatura maximă a zilei va fi de 13°C, iar temperatură minimă va fi de 6°C.

Prognoza meteo în Cluj-Napoca

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu cer înnorat și ploaie. În timpul zilei, cerul se va păstra înnorat și ploaia va continua. Aceasta nu se va opri nici seara. Maxima zilei va ajunge la 10°C. Minima nopții va fi de 7°C.

Citeste si:
Cum să previi insolația: 5 sfaturi de luat în calcul
Cum să previi insolația: 5...

Suceava

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu cer înnorat și ploaie. În timpul zilei, cerul se va păstra înnorat și ploaia va continua. Aceasta nu se va opri nici seara. Temperatura maximă va fi de 11°C, iar valoarea minimă va fi de 7°C.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Noiembrie 2021 - 05 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.