Potrivit ultimelor decizii CNSU, Cehia şi Ungaria rămân în conținuare în zona roşie a ţărilor cu risc epidemiologic. În schimb, potrivit ultimelor bilanțuri, SUA intră în zona galbenă, iar în zona verde intră Israel.

CNSU a actualizat lista țărilor cu risc epidemiologic

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a aprobat în cadrul ultimei ședințe desfășurate online, lista ţărilor şi teritoriilor cu risc epidemiologic pentru România, în funcție de cele trei zone.

Potrivit ultimelor cumulări a ratei de infectare, în zona roşie au fost introduse Cehia, Ungaria, Danemarca, Islanda, Luxemburg, Maldive şi Insulele Cayman.

Țările ce se află în zona galbenă și zona verde

În urma scăderii incidenţei, din zona roșie în zona galbenă au intrat Statele Unite ale Americii, Saint Kitts şi Nevis, iar în urma creşterii incidenţei, din zona verde au fost incluse Polonia, Norvegia, San Marino şi Andorra.

În urma scăderii numărului de cazuri de coronavirus, în zona verde au intrat Israel, Cuba, Costa Rica, Guyana, Bahamas, Grenada, Sint Maarten, Antigua şi Barbuda şi Insulele Virgine ale Statelor Unite.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Noiembrie 2021 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.