Doi frați de 3 și respectiv de 5 ani din Turda, Cluj, au trecut prin clipe de coșmar. Cei doi micuți s-au opărit cu apă clocotită și au ajuns în stare gravă la spital. Părinții copiilor ar fi lăsat pe aragaz o oală cu apă fierbinte și au plecat la cumpărături.

Doi copii din Turda s-au opărit cu apă clocotită

Cei doi frățiori din Turda au rămas singuri acasă după ce părinții acestora ar fi plecat la cumpărături. Aceștia ar fi lăsat pe aragaz o oală cu apă clocotită cu care micuții s-au accidentat.

În urma tragediei, copiii s-au ales cu arsuri foarte grave. Vecinii au fost cei care au anunțat serviciul de urgență, iar frățiorii au fost transportați la spitalul din Turda, unde au examinați și au primit îngrijiri medicale, după care au fost transferaţi la un spital din Capitală.

Poliția a deschis un dosar

Oamenii legii au deschis un dosar de vătămare corporală din culpă și desfășoară o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care a avut loc tragedia. Totodată, s-au autosesizat și reprezentanții Protecției Copilului.

Autoritățiile aveau mai demult în vizor această familie. Pe lângă cei doi frățiori, părinții mai au alți trei copii care se află în centre de plasament.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Noiembrie 2021 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.