O anchetă făcută de procurorii DIICOT de la Brașov a scos la iveală o poveste uluitoare. Fiul fostului șef de la Crimă Organizată este implicat într-o rețea de trafic de droguri, infracțiune cu care tatăl său a luptat toată cariera. Magistrații au hotărât arestarea tânărului pentru 30 de zile.

Fiul fostului șef de la Crimă Organizată, arestat pentru trafic de droguri

Fiul fostului șef al Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate din cadrul IPJ Brașov, Gabriel Florescu, este suspect într-un dosar care vizează traficul de droguri. Roberto Florescu a fost filat mai multă vreme de Poliție, care a introdus chiar și un om în anturajul lui pentru a cumpăra droguri de la acesta.

Surse judiciare, citate de brașov.net, spun că, în urmă cu 3-4 luni, procurorii DIICOT Brașov au prins un inculpat care era cercetat pentru trafic de droguri de risc. Pentru a-și reduce pedeapsa, individul l-a indicat pe Roberto-Mihai Florescu ca fiind una dintre sursele sale de aprovizionare a canabisului.

Astfel au început anchetatorii să îl supravegheze pe Florescu Junior și s-au infiltrat în anturajul lui. Agenții sub acoperire au făcut două cumpărături de la tânăr, apoi au cerut judecătorilor să emită un mandat de percheziție.

Conform sursei citate, Roberto Florescu era doar un intermediar într-o rețea mai amplă a cărui lider încă nu a fost identificat. Băiatul se ocupa de vânzarea de droguri de apropae un an, iar marfa o vindea cu 60 de lei gramul.

Inițial, judecătorii Tribunalului Brașov au hotărât să îl trimită în arest la domiciliu. Ulterior, procurorii DIICOT au făcut contestație, iar luni Curtea de Apel a decis să emită pe numele acuzatului un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Noiembrie 2021 - 08 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.