Un român aflat în Italia a vrut să își satisfacă plăcerile cu o prostituată. În timp ce era în căutarea unei astfel de femei, a dat peste soția sa care se afla în negocieri cu un alt bărbat.

A mers la prostituate, dar a dat peste soția sa

Românul în vârstă de 32 de ani ar fi consumat alcool la un bar din Roma împreună cu prietenul său. În cele din urmă, cei doi au decis să meargă pe o șosea unde cunoșteau că activează femeile de moravuri ușoare pentru a continua distracția din acea seară.

Însă acolo, bărbatul și-a recunoscut soția care se afla în negocieri cu un potențial client. Acesta a turbat de furie și a târât-o pe femeie de păr până în mașină unde i-a aplicat lovituri cu pumnii și picioarele. Un polițist din zonă a alertat de îndată carabinierii.

Bărbații au fost trimiși în judecată

Soțul violent și amicul acestuia au fost identificați de poliția italiană și anchetați pentru răpire, rănire și tâlhărie, după ce i-ar fi smuls geanta din mână femeii. În urma celor comise, bărbații au fost trimiși în judecată. Însă, înaintea începerii anchetei penale, cei doi soți s-au întors în România.

În urma unei cerți de familie, bărbatul a împușcat-o pe soția sa, iar apoi s-a sinucis. Prietenul românului implicat în această poveste a fost condamnat în cele din urmă la 3 ani de închisoare, potrivit Frosinone Web.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Noiembrie 2021 - 05 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.