O angajată a restaurantului din IKEA Băneasa a fost înțepată de un scorpion. Autoritățile au anunțat că este vorba despre o specie de scorpion de plante, iar veninul acestuia nu reprezintă pericol pentru oameni.

Angajată IKEA Băneasa, înțepată de un scorpion

Femeia, ce activa la restaurantul magazinului IKEA din Băneasa, a fost înțepată de un scorpion în timp ce desfăcea o cutie de banane. Incidentul a avut loc vinerea trecută, 29 octombrie.

Angajata a fost imediat preluată de o ambulanță de la locul de muncă, aflându-se în stare conştientă şi a fost transportată la Secţia de Toxicologie a Spitalului Floreasca pentru a primi îngrijirile medicale necesare. În urma unei examinări, femeia a fost externată.

Dosar penal pentru nerespectarea protecției muncii

Autoritățile efectuează cercetări pentru a stabili fiecare detaliu al incidentului avut loc vineri. Totodată, poliția a deschis și un dosar penal pentru nerespectarea măsurilor de protecția muncii.

În urma anchetei se va stabili de unde a ajuns scorpionul în cutia cu banane și dacă acesta este singurul intrus printre cutiile cu alimente.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Noiembrie 2021 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.