Fost preot, reținut pentru dare de mită, în ultima perioadă patron de restaunte, a fost găsit spânzurat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în locuința sa din Argeș. Afaceristul avea multe datorii din cauza pandemiei și acesta ar fi motivul pentru care a ales să-și pună capăt zilelor. Nu e singurul amănunt dureros din viața bărbatului. 

 

Fost preot, în ultima parte a vieții om de afaceri din Argeş, a fost găsit spânzurat

La 47 de ani, Laurențiu Floroiu era un om chinuit de gânduri. Afacerile sale au stat, în ultima vreme, mai mult cu lacătul pe ușă, din cauza pandemiei. Bărbatul a fost preot în comuna natală. Din biserică, el a ajuns în penitenciar, după ce a fost condamnat pentru dare de mită și trafic de influență în dosarul permiselor date pe șpagă în Argeș.

A stat după gratii 420 de zile. Tot acolo și-a găsit și vocația de afacerist, așa că, imediat după ce a fost eliberat, a deschis un magazin alimentar, de unde foștii săi colegi s-au putut aproviziona.

La scurt timp, și-a extins afacerea. A deschis cinci restaurante în Pitești, iar unul dintre ele a ajuns reper în zonă. Pandemia l-a lăsat falit. Individul a adunat multe datorii, la care s-a adăugat și pierderea soției.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, Laurențiu Floroiu a fost descoperit fără suflare, în apartamentul său din Pitești, chiar de mama sa. Nu a lăsat niciun bilet de adio. Polițiștii au deschis un dosar penal, dar toate indiciile adunate de criminaliști confirmă ipoteza sinuciderii.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Octombrie 2021 - 08 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.