Campania de Black Friday la Notino este pe cale să înceapă. Magazinul pune la bătaie o gamă largă de produse care vor beneficia de reduceri și bonusuri pentru a bucura și a face experiența cumpărăturilor mult mai plăcută. 

Black Friday la Notino îți bate la ușă. Ce reduceri poți prinde

În acest an, Notino dă start campaniei de Black Friday luni, 8 noiembrie, eveniment ce va dura 4 săptămâni, până pe 28 noiembrie. Magazinul a pregătit pentru clienți reduceri și promoții demențiale. Pentru a fi la curent cu toate promoțiilor și momentul când se va da starul marilor reduceri, este necesar să te înscrii și să te abonezi la newsletter-ul Notino aici.

Totodată, multe produse vor beneficia de livrare gratuită indiferent de suma comenzii, astfel încât cumpărătorii să se bucure de shopping direct din confortul casei lor.

Ce categorii de produse vor avea reduceri

Mai ușor ar fi să spunem care produse nu vor beneficia de minunatele oferte de Black Friday. Niciuna! Notino a pregătit câte un bonus pentru fiecare produs din fiecare gamă pentru a mulțumi preferințele fiecărui client în parte.

Astfel, începând cu produsele cosmetice, parfumuri, produse dermato-cosmetice, pentru igiena personală și terminând cu produsele pentru igiena dentară, toate vor fi incluse în marea avalansă a reducerilor de Black Friday.

Reprezentanții Notino sunt în pregătiri pentru stocurile de produse pentru a pune la dispoziție produsele dorite tuturor clienților săi, însă chiar și așa, unitățile sunt limitate.

Anterior, Notino a organizat Notino Summer Black Friday unde cumpărătorii au beneficiat de până la 20% reducere. Cele mai achiziționate produse au fost cele pentru protecția solară, parfumurile, produsele cosmetice și cele de îngrijire a părului.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Octombrie 2021 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.