Joi, rata de infectare a cazurilor COVID-19 în Capitală a ajuns la 15,67 la mia de locuitori, potrivit informațiilor oferite de DSP Bucureşti. Este deja a şasea zi consecutivă în care incidența este într-o continuă scădere.

Rata de infectare COVID-19 din București scade deja a șasea zi la rând

Potrivit DSP Bucureşti, joi, a fost raportată o incidenţă de coronavirus de 15,67 la mia de locuitori, în scădere faţă de rata de miercuri, de 15,93 la mie. Deja a șasea zi la rând, incidența este într-o continuă scădere. De altfel, din 15 octombrie până miercuri, rata de infectare a trecut zilnic pragul de 16 la mie.

Scăderea ratei a început din 22 octombrie, când s-a înregistrat 16,54 la mia de locuitori. Capitala se află în scenariul roşu, cu o rată de peste 6 la mie, din 29 septembrie, când incidenţa a ajuns la 6,33 la mie.

Bilanț COVID-19, 27 octombrie 2021 în România

Până astăzi, 27 octombrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.602.830 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 7.711 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. 1.358.530 de pacienți au fost declarați vindecați.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 14.950 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 232 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Octombrie 2021 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.