Un bărbat în vârstă de 46 ani din localitatea Oniceni, județul Neamț, a decedat după ce a încercat să oprească un tractor care o luase la vale.

Un bărbat a murit după ce a fost strivit de un tractor ce o luase la vale

Purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa, a declarat că bărbatul se afla la volanul tractorului și se îndrepta spre deal, pe un drum greu accesibil.

La un moment dat, tractorul a luat-o la vale, iar bărbatul a sărit jos din tractor şi a încercat să împiedice utilajul să derapeze la vale, însă tractorul a trecut peste el.

Din ultimele puteri, victima a sunat la serviciul de urgență 112 şi a solicitat ajutor. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Roman.

Poliția a deschis un dosar penal

“Pompierii au fost nevoiţi să meargă pe jos circa un kilometru şi jumătate pentru a ajunge la victimă. I-au acordat primul ajutor după care au transportat-o pe o targă, pe jos, către ambulanţă. La jumătatea drumului, victima a intrat în stop cardiorespirator. Medicii SMURD au încercat să o resusciteze dar nu au reuşit şi a fost declarat decesul”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Oamenii legii au deschis un dosar penal privind infracţiunea de ucidere din culpă.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Octombrie 2021 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.