Potrivit ultimelor decizii luate de autorități, persoanele nevaccinate anti-Covid-19 nu mai pot intra în mall-uri. Prefectul Constanței a venit și cu un mesaj pentru populația nevaccinată.

Prefectul Constanței, mesaj pentru persoanele nevaccinate

Potrivit ultimelor restricții adoptate de CNSU, începând de luni, 25 octombrie, doar persoanele care dețin certificatul verde vor putea intra în centrele comerciale. În urma acestei măsuri, au luat naștere diverse controverse în rândul persoanelor nevaccinate anti-COVID-19.

Prefectul județului Constanța, Silviu Coșa, a venit cu un mesaj pe pagina sa oficială de Facebook pentru toate persoanele care încă nu s-au vaccinat.

Pentru cei nemulțumiți că nu vor putea intra în mall-uri să bea o cafea, să-și cumpere haine sau să meargă la cinematograf, le zic doar că „biletul de intrare” este la-ndemână. Se poate obține printr-o simplă vizită la un centru de vaccinare”, a transmis prefectul județului Constanța.

Decizia va contribui la menținerea economiei la un nivel bun

Silviu Coșa a mai specificat că zilele trecute a avut o întâlnire cu reprezentanţii mall-urilor, hipermarket-urilor, magazinelor cash&carry şi de bricolaj privind ultimele decizii contra pandemiei de coronavirus.

A fost o discuţie constructivă, iar obiectivul principal, atât al meu, cât şi al lor, este ca accesul să fie fluid, să nu se formeze cozi la intrare şi să beneficieze de acces nelimitat doar cei care prezintă certificate verzi VALIDE. În aceste momente, în care prioritară este sănătatea publică, autorităţile au găsit o modalitate onestă pentru menţinerea economiei la un nivel bun, fără să pună în pericol sanitar cetăţenii, iar acesta este un aspect care nu trebuie trecut aşa uşor cu vederea”, a mai menționat prefectul.

Citeste si:
Bianca Drăgușanu a găsit 21.000 de euro într-un mall din Capitală....
Bianca Drăgușanu a găsit...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Octombrie 2021 - 03 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.