O femeie în vârstă de 90 de ani a donat patru tone de mere pentru copiii şi adulţii instituţionalizaţi din Vrancea, potrivit  Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC).

A donat 4 tone de mere pentru persoanele din centrele din Vrancea

Femeia în vârstă de 90 de ani, Popa Clementa, din satul Poduri, comuna Valea Sării deține o livadă imensă de pomi fructiferi care au rodit ca niciodată în acest an.

„Mulţumită acestui gest impresionant, sute de copii ocrotiţi în centrele din judeţul Vrancea, persoane vârstnice ori persoanele adulte cu dizabilităţi, vor avea în meniu mere proaspete. Aceasta, alături de întreaga familie, se dedică zi de zi activităţilor gospodăreşti”, se arată într-un comunicat al DGASPC Vrancea.

Merele au fost distribuite în toate centrele din Vrancea

Donația generoasă de mere a fost distribuită în toate centrele rezidenţiale din judeţ.

„Dincolo de latura sa umanitară, gestul este un îndemn pentru copii să consume cât mai multe fructe şi legume autohtone. Conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vrancea îşi exprimă pe această cale recunoştinţa faţă de familia din Valea Sării care a făcut astfel posibil, ca atât copiii, cât şi vârstnicii instituţionalizaţi să aibă parte de o porţie binecuvântată de sănătate”, se mai menţionează în comunicat.

În cadrul centrelor din subordinea DGASPC sunt cazate persoanele vârstnice, copiii şi adulţii cu şi fără dizabilităţi care necesită îngrijiri şi supraveghere permanentă.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Octombrie 2021 - 04 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.