Află prognoza meteo pentru luni, 25 octombrie 2021.

Timișoara

De-a lungul zilei, vremea în Timișoara va fi una foarte calmă, cerul va fi senin de dimineață până seara. Nu sunt prognozate ploi în această zi frumoasă. Temperatura maximă a zilei va fi de 15°C. iar minima nopții va fi de 3°C.

Prognoza meteo în Craiova

De-a lungul zilei, vremea în Craiova va fi una foarte calmă, cerul va fi senin de dimineață până seara. Nu sunt prognozate ploi în această zi frumoasă. Temperaturile din cursul zilei vor ajunge până la 12°C, iar minima nopții va fi de 4°C.

Sibiu

De-a lungul zilei, vremea în Sibiu va fi una foarte calmă, cerul va fi senin de dimineață până seara. Nu sunt prognozate ploi în această zi frumoasă. Maxima zilei va fi de 12°C. Noaptea, temperaturile vor ajunge până la -1°C.

Constanța

De-a lungul zilei, vremea în Constanța va fi una calmă, cerul va fi senin doar dimineața, se va înnora pe timpul zilei și seara. Nu sunt prognozate ploi în această zi. Temperatura maximă va fi de 10°C, iar seara temperaturile vor scădea la 7°C.

Vremea în București

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer senin, va fi o vreme însorită. Cerul se va înnora doar după-amiază, seara va deveni iarăși senin. Nu vom avea parte de ploaie. Temperatura maximă va fi de 13°C, iar cea minimă de 6°C.

Oradea

De-a lungul zilei, vremea în Oradea va fi una foarte calmă, cerul va fi senin de dimineață până seara. Nu sunt prognozate ploi în această zi frumoasă. Maxima zilei va fi de 15°C. Noaptea, temperatura minimă va scădea până la 2°C.

Citeste si:
Prognoza meteo - 30 ianuarie 2023. Ninsori viscolite în mare parte...
Prognoza meteo - 30 ianuarie...

Iași

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer senin, va fi o vreme însorită. Cerul se va înnora doar după-amiază, seara va deveni iarăși senin și nu vom avea parte de ploaie. Temperatura maximă va ajunge la 10°C. Noaptea, temperatura minimă va fi de 3°C.

Brașov

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer senin, va fi o vreme însorită. Cerul se va păstra senin pe tot parcursul zilei și nu vom avea parte deloc de ploaie. Temperatura maximă a zilei va fi de 10°C, iar temperatură minimă va fi de -1°C.

Prognoza meteo în Cluj-Napoca

De-a lungul zilei, vremea în Cluj-Napoca va fi una foarte calmă, cerul va fi senin de dimineață până seara. Nu sunt prognozate ploi în această zi frumoasă. Maxima zilei va ajunge la 11°C. Minima nopții va fi de 0°C.

Citeste si:
Taximetrist din Iași, acuzat de viol. Fosta soție: „Se urcă așa în...
Un taximetrist din Iași a...

Suceava

De-a lungul zilei, vremea în Suceava va fi una foarte calmă, cerul va fi senin de dimineață până seara. Nu sunt prognozate ploi în această zi frumoasă. Temperatura maximă va fi de 12°C, iar valoarea minimă va fi de 4°C.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Octombrie 2021 - 04 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.