Prefectul Capitalei, Alexandra Georgiana Vacaru, a dispus intensificarea controalelor privind respectarea regulilor impuse de starea de alertă.

Prefectul Capitalei a dispus intensificarea controalelor privind respectarea măsurilor sanitare impuse de starea de alertă

Potrivit Prefecturii Capitalei, măsura a fost luată, miercuri, în cadrul unei şedinţe cu reprezentanţii Poliţiei Capitalei, Poliţiei Locale Bucureşti şi Jandarmeriei.

Alexandra Georgiana Vacaru a cerut suplimentarea personalului implicat din cadrul Poliţiei Capitalei, Poliţiei Locale Bucureşti şi Jandarmeriei, iar controalele vor viza, în mod special, activităţile derulate după ora 20,00, începând de miercuri seara, pentru cel puţin o lună.

Prefectul a aprobat introducerea unor filtre permanente de verificare pe principalele artere, pentru controalele efectuate după ora 20,00 până dimineaţa.

Începând de miercuri, verificarea pe teren a respectării normelor de către cetăţeni şi operatorii economici se va face intensiv, echipele de control fiind însoţite şi de prefectul Capitalei şi subprefecţi. AGERPRES.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Octombrie 2021 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.