Senatoarea Diana Șoșoacă, cea care este contra vaccinării contra coronavirus a dezlănțuit un adevărat scandal atunci când a venit fără masca de protecție la microfonul Parlamentului.

Șoșoacă a refuzat să își pună masca de protecție în Parlament

Norma sanitară de purtare a măștii de protecție este un subiect controversat în rândul populației, dar și în rândul oamenilor politici. Senatoarea Diana Șoșoacă este recunoscută drept una dintre persoanele care militează contra vaccinării Covid-19 și altor restricții impuse de autorități.

În cadrul ședinței de învestire a Guvernului Cioloș din Parlement, aceasta a apărut la microfon fără masca de protecție. Acest lucru a dezlănțuit un adevărat scandal între parlamentari.

Un salut cordial pentru premierului Ungariei, Viktor Orban

Președintele de ședință i-a atras atenția senatoarei că trebuie să poarte mască de protecție, lucru ce a enervat-o pe Șoșoacă și a început să țipe. Aceasta și-a argumentat gestul prin probleme de respirație, susținând că are o adeverință medicală care îi permite să nu poarte mască. Totodată, Șoșoacă a ironizat-o pe Anca Dragu: „Pentru colegii de la USR spun jos masca! Vă ascunde ipocrizia!„.

La finalul discursului său, senatoarea i-a transmis un „salut cordial” premierului Ungariei, Viktor Orban: „Poate cândva vom avea şi noi un guvern naţionalist, după exemplul Ungariei”, a mai spus Diana Șoșoacă de la tribuna Parlamentului.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Octombrie 2021 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.