Un bărbat a fost dat jos dintr-un avion de pe aeroportul din Cluj deoarece acesta a refuzat să poarte masca de protecție. Personalul avionului și polițiștii au încercat să îl convingă pe bărbat să își pună masca, însă într-un final oamenii legii s-au văzut nevoiți să îl scoată pe bărbat din avion. Ceilalți pasageri l-au petrecut cu aplauze, potrivit Cluj24.ro.

A fost scos din avion pentru că a refuzat să poarte masca de protecție

Incidentul a avut loc în seara de 18 octombrie, în jurul orei 20.30, când deja pasagerii erau îmbarcați şi gata de a porni spre Londra cu avionul companiei Ryanair.

„Pilotul ne-a anunţat că vremea este nefavorabilă şi că probabil o sa avem întârzieri. Avionul părea gata de decolare, însă noi încă aşteptam. Nu eram foarte atent la ce se întampla, dar am văzut că două stewardese vorbeau mult cu o persoană aflata în primele locuri. Trec 10 minute, lumea îşi pierde răbdarea, iar un domn aflat în apropierea celor trei spune pe un ton răstit: Haideţi, dom-le, puneţi-vă masca, ţineţi un avion întreg pe loc!. Atunci am realizat ca avionul nu pornea din cauză că domnul respectiv refuza să poarte o mască”, a declarat un pasager din avion, Eric, pentru Cluj24.ro.

Pasagerii l-au aplaudat pe bărbat

Întreaga întâmplare surprinsă de unul dintre pasagerii aflați la bordul aeronavei poate fi urmărită aici.

„Între timp, una din însoţitoarele de bord a trecut pe la restul pasagerilor să îi liniştească, spunând că poliţia a fost sesizată şi că în curând îl vor da afara dacă va refuza în continuare să respecte legea”, a mai spus martorul.

Atât personalul avionului, cât și poliţiştii au încercat să îl convingă pe bărbat să își pună masca de protecție, însă fără folos. În cele din urmă, oamenii legii s-au văzut nevoiți să îl scoată pe bărbat din avion pentru că acesta refuza cu desăvârșire să respecte normele de siguranță, însă avionul trebuie să pornească spre Londra. Pasagerii l-au petrecut pe bărbatul problemtic în aplauze.

Citeste si:
Culiță Sterp le-a dat replica oamenilor care l-au criticat în urma...
Culiță Sterp le-a dat replica...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Octombrie 2021 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.