O fată de 14 ani susține că patru vecini ar fi violat-o într-o casă părăsită. Scenele ar fi fost filmate și înregistrarea, acuză adolescenta, a ajuns motiv de șantaj. Presupușii agresori spun că fata a venit cu ei nesilită. Totuși, cazul pare că e ignorat de autorități. Polițiștii și procurorii nu se grăbesc să analizeze întâmplarea, ba chiar nu se ocupă nici să își țină suspecții „aproape”. Cei implicați nu au fost audiați până acum și unul dintre ei a părăsit țara. 

Fată de 14 ani violată de patru băieți. Agresorii au filmat scenele; autoritățile nu au audiat suspecții

Fata de 14 ani din Galați a povestit tocmai acum ce s-a petrecut în urmă cu patru luni. Atunci, ar fi început o relație cu unul dintre băieți, numai că a ajuns într-o casă unde patru indivizi au profitat de ea. În data de 18 octombrie a fost audiată pentru prima dată, în prezența unui asistent social.

Adolescenta a povestit polițiștilor că a fost abuzată de cei patru vecini; doi erau majori, doi încă nu. Ei ar fi înregistrat scenele groazei și ar fi folosit filmarea ca armă de șantaj. Unul dintre cei acuzați are o parte de adevăr diferită și afirmă că el a fost abordat de copilă. Ceilalți au devoalat că fata le-a trimis poze și videoclipuri cu ea în ipostaze indecente.

Suspecții nu au fost audiați până acum de oamenii legii, iar unul dintre ei a plecat în Germania. Procurorii au de aflat dacă acuzația care va guverna cazul va fi de act sexual cu un minor sau de viol. Cea dintâi presupune o pedeapsă mai mică.

„A fost înregistrat un dosar penal la Parchetul de la Lieşti cu privire la această faptă. S-au făcut cercetări şi sunt mai multe fapte, dar s-au conturat elemente ce presupun întrunirea elementelor constitutive ale unei infracţiuni de pornografie infantilă. În consecinţă, procurorul de caz a dispus prin ordonanţă declinarea la DIICOT Galaţi”, a declarat Mihai Cristian Lupu, prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Lieşti, pentru Adevărul.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Octombrie 2021 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.