Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a venit cu o propunere pentru parlamentarii PSD, de a se organiza și de a merge să se vaccineze anti-COVID-19 cu cea de-a treia doză, mâine, la centrul de vaccinare Romexpo, pentru a încuraja și a motiva populația nevaccinată.

Ciolacu a propus parlamentarilor PSD să meargă să se vaccineze cu doza a treia

Liderul PSD a venit cu o propunere către colegii săi de partid, ca după votul din plen de mâine, să meargă organizat la centrul de vaccinare Romexpo pentru a se imuniza cu a treia doză de vaccin. Omul politic este de părere că o asemenea acțiune va stimula campania de vaccinare care este singura soluție de a face față pandemiei.

„Dragi colegi, vă propun ca mâine, după votul din plen, să mergem în număr cât mai mare să ne facem cea de-a treia doză de vaccin. Cred că societatea noastră are nevoie de un asemenea gest public în faţa acestui dezastru sanitar la care guvernarea nu are soluţii. Au respins testarea extinsă, n-au pregătit spitalele, n-au adus medicamente anti-COVID, astfel că vaccinarea a rămas singura soluţie pentru a salva cât mai multe vieţi”, le-a comunicat Marcel Ciolacu colegilor săi din Parlament.

„Lumea va înţelege semnificaţia alegerii noastre”

Ciolacu le-a propus parlamentarilor PSD să meargă la centrul vaccinare de la Romexpo, după ce luna trecută, tot la Romexpo a avut loc Congresul PNL la care au participat 5.000 de participanţi și acre a stârnit numeroase discuții.

„Vă propun să mergem la centrul de vacinare de la Romexpo, care este cel mai mare din Bucureşti - cred că toată lumea va înţelege semnificaţia alegerii noastre. Vreau să le arătăm tuturor că PSD rămâne acelaşi partid responsabil, mai ales în momentele cele mai grele pentru români. Vă mulţumesc şi aştept confirmările voastre”, a mai transmis liderul.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Octombrie 2021 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.