Platforma RO Vaccinare a făcut publică o fotografie emoționantă. O asistentă a Spitalului Clinic de Urgență „Sf. Pantelimon“ din Capitală a fost imortalizată în momentul în care se odihnea fiind așezată într-o cutie, pentru că toate paturile și scaunele din spital erau ocupate.

Imaginea cu asistenta care doarme într-o cutie a făcut furori pe internet

Pandemia de coronavirus a afectat întreaga populație de pe glob. Însă cei mai afectați au fost și sunt în continuare cadrele medicale care luptă zilnic din răsputeri pentru a salva viețile oamenilor afectați de virus. În România, al patrulea val de pandemie este gestionat cu greu și tot mai multe persoane sunt răpuse de această infecție.

Spitalele nu mai fac față numărului de bolnavi, iar cadrele medicale sunt surpate de puteri, luptând 24/24 pentru viața fiecărui pacient care ajunge în unitățile medicale. Recent, RO Vaccinare a postat o imagine care a trezit emoții și a devenit virală în mediul online. O asistentă care se odihnește într-o cutie de carton. Aceasta este echipată cu combinezon, mască și este înconjurată de alte cutii

RO Vaccinare îndeamnă populația să se vaccineze

„Epuizare… O asistentă medicală de la Spitalul Clinic de Urgență se odihnește preț de câteva momente, între mult prea multele cazuri grave din UPU. Din păcate, toate paturile, scaunele și mesele sunt ocupate de pacienți în stare gravă. Și? Urgențele continuă să vină! Sperăm ca mesajul să ajungă la toți cei care încă mai stau pe gânduri”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Platformei naționale de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19.

Reprezentanții RO Vaccina lansează un îndemn pentru populație de a se vaccina, deoarece este cea mai accesibilă soluție de protecție împotriva COVID-19. RO Vaccinare menționează că poza a fost realizată în Spitalul Clinic de Urgență “Sf. Pantelimon“ din București.

Citeste si:
Începe vaccinarea antigripală. Cine va beneficia de vaccin...
Începe vaccinarea...


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Octombrie 2021 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.