O nouă tranșă de vaccin de 355.200 doze de la compania Moderna va sosi vineri în România, informează Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19.

O nouă tranșă de vaccin Moderna va ajunge vineri în România

Transportul este asigurat de firma producătoare, iar dozele de vaccin vor fi aduse în București pe cale terestră. Dozele vor fi depozitate la Compania Națională "Unifarm" SA, iar în perioada următoare vor fi distribuite în centrele regionale existente la nivel național.

Până în prezent, 2.472.000 de doze Moderne au fost recepționate, iar 764.315 au fost deja utilizate pentru imunizarea populației, menționează Agerpres.

Suedia și Danemarca a impus limite de vârstă pentru vaccinarea cu Moderna

În luna august, Comitetul Național de Coordonare a Activităților de Vaccinare anti-Covid (CNCAV), a anunțat că România va primi un lot de 111.600 doze de vaccinuri anti-Covid de la Moderna.

Recent, Suedia și Danemarca au impus miercuri limite de vârstă pentru persoanele care doresc să se imunizeze cu vaccinul anti-COVID-19 produs de Moderna , iar în urma acestor decizii serul companiei americane nu va mai fi disponibil pentru persoanele tinere.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Octombrie 2021 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.