Aeroportul Internaţional Iaşi oferă parcare gratuită timp de 48 de ore pentru persoanele care aleg să se vaccineze anti-COVID-19 la aeroport. Inițiativa a fost lansată pentru a stimula populația să se imunizeze.

 

Parcare gratuită pentru persoanele care se vaccineaza la Aeroportul Iași

Directorul interimar al Aeroportului Internaţional Iaşi, Romeo Vatră, a declarat că această inițiativă a venit din partea conducerii, ce a fost analizată şi votată în cadrul şedinţei de Consiliu de Administraţie al instituţiei.

"Decizia de a oferi loc de parcare gratuit persoanelor ce doresc să se vaccineze la Aeroportul Iaşi vine în contextul creşterii alarmante a numărului de infectări atât la nivel local, cât şi naţional. E absolut firesc să punem mai presus de orice sănătatea şi siguranţa oamenilor. Totodată, o astfel de decizie va ajuta la menţinerea unui număr constant de pasageri pe Aeroportul Iaşi.”, a declarat Romeo Vatră.

Scopul inițiativei

Directorul interimar al aeroportului a mai menționat că propunerea are drept scop încurajarea cetățenilor de a se vaccina anti-COVID pentru a putea călători liber și pentru a-și proteja atât sănătatea proprie, cât și a celor din jur. Conducerea aeroportului îi îndeamnă pe ieşeni şi pe toţi cei ce tranzitează Aeroportul Iaşi să nu mai amâne vaccinarea.

„La Aeroportul Iaşi, centrul este deschis în fiecare zi şi nu e nevoie de programare", a spus Romeo Vatră, director interimar al R.A. Aeroportul Iaşi.

La Aeroportul Iaşi pot beneficia de vaccin nu doar pasagerii, ci toţi cetăţenii UE, precum şi cei din ţări non-UE, dar care dețin o reşedinţă pe teritoriul României. Centrul de vaccinare se află în incinta terminalului T3 (zona Sosiri), programul acestuia fiind zilnic, între orele 08.00 - 20.00. Serul folosit este Johnson & Johnson, administrat într-o singură doză.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Octombrie 2021 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.