Aeroportul Internaţional Iaşi oferă parcare gratuită timp de 48 de ore pentru persoanele care aleg să se vaccineze anti-COVID-19 la aeroport. Inițiativa a fost lansată pentru a stimula populația să se imunizeze.

 

Parcare gratuită pentru persoanele care se vaccineaza la Aeroportul Iași

Directorul interimar al Aeroportului Internaţional Iaşi, Romeo Vatră, a declarat că această inițiativă a venit din partea conducerii, ce a fost analizată şi votată în cadrul şedinţei de Consiliu de Administraţie al instituţiei.

"Decizia de a oferi loc de parcare gratuit persoanelor ce doresc să se vaccineze la Aeroportul Iaşi vine în contextul creşterii alarmante a numărului de infectări atât la nivel local, cât şi naţional. E absolut firesc să punem mai presus de orice sănătatea şi siguranţa oamenilor. Totodată, o astfel de decizie va ajuta la menţinerea unui număr constant de pasageri pe Aeroportul Iaşi.”, a declarat Romeo Vatră.

Scopul inițiativei

Directorul interimar al aeroportului a mai menționat că propunerea are drept scop încurajarea cetățenilor de a se vaccina anti-COVID pentru a putea călători liber și pentru a-și proteja atât sănătatea proprie, cât și a celor din jur. Conducerea aeroportului îi îndeamnă pe ieşeni şi pe toţi cei ce tranzitează Aeroportul Iaşi să nu mai amâne vaccinarea.

„La Aeroportul Iaşi, centrul este deschis în fiecare zi şi nu e nevoie de programare", a spus Romeo Vatră, director interimar al R.A. Aeroportul Iaşi.

Citeste si:
Incidența din București, în scădere. Peste 40% rată de acoperire...
Incidența din București, în...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

La Aeroportul Iaşi pot beneficia de vaccin nu doar pasagerii, ci toţi cetăţenii UE, precum şi cei din ţări non-UE, dar care dețin o reşedinţă pe teritoriul României. Centrul de vaccinare se află în incinta terminalului T3 (zona Sosiri), programul acestuia fiind zilnic, între orele 08.00 - 20.00. Serul folosit este Johnson & Johnson, administrat într-o singură doză.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.