O bătrână în vârstă de 75 de ani a încercat să se sinucidă așezându-se pe calea ferată. Jandarmii care patrulau în cartierul Schela Cladovei din Drobeta Turnu Severin au reuşit să o salveze pe femeie chiar în ultima clipă.

O bătrână a încercat să se sinucidă pe o cale ferată

Jandarmii au menționat că bătrâna era într-o stare proastă, plângea şi era dezorientată. Jandarmii au reușit să o salveze pe femeie exact în ultimul moment în care trenul se îndrepta în plină viteză spre locul unde se așezase aceasta.

„Gândindu-se că secundele sunt esenţiale, jandarmii s-au apropiat de aceasta şi au îndepărtat-o la timp, deoarece se auzea un tren care venea în viteză. Colegii noştri au încercat să o liniştească pe femeie şi să afle de ce a intenţionat să recurgă la un gest de suicid”, menționează comunicatul Inspectoratul Județean de Jandarmi Mehedinţi.

Motivul pentru care bătrâna a recurs la un asemenea gest

După ce a fost salvată, femeia le-a mărturisit jandarmilor că suferă de anumite probleme de sănătate, soţul îi este paralizat, iar cu copiii nu are relații prea bune şi toate aceste probleme au făcut-o să cedeze și să își dorească prin acest mod să scape de suferință.

Jandarmii au solicitat un echipaj medical de urgenţă pentru a-i acorda ajutor medical și pentru a transporta femeia la o unitate medicală specializată, însă bătrâna a refuzat. Totodată, jandarmii au luat legătura cu membrii familiei femeii, după care a fost preluată de aceștia și condusă acasă în siguranță, informează IJJ Mehedinţi.

Citeste si:
Jandarmii din Neamț au donat sânge în cadrul unei noi acţiuni...
Jandarmii din Neamț au donat...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.