O bătrână în vârstă de 75 de ani a încercat să se sinucidă așezându-se pe calea ferată. Jandarmii care patrulau în cartierul Schela Cladovei din Drobeta Turnu Severin au reuşit să o salveze pe femeie chiar în ultima clipă.

O bătrână a încercat să se sinucidă pe o cale ferată

Jandarmii au menționat că bătrâna era într-o stare proastă, plângea şi era dezorientată. Jandarmii au reușit să o salveze pe femeie exact în ultimul moment în care trenul se îndrepta în plină viteză spre locul unde se așezase aceasta.

„Gândindu-se că secundele sunt esenţiale, jandarmii s-au apropiat de aceasta şi au îndepărtat-o la timp, deoarece se auzea un tren care venea în viteză. Colegii noştri au încercat să o liniştească pe femeie şi să afle de ce a intenţionat să recurgă la un gest de suicid”, menționează comunicatul Inspectoratul Județean de Jandarmi Mehedinţi.

Motivul pentru care bătrâna a recurs la un asemenea gest

După ce a fost salvată, femeia le-a mărturisit jandarmilor că suferă de anumite probleme de sănătate, soţul îi este paralizat, iar cu copiii nu are relații prea bune şi toate aceste probleme au făcut-o să cedeze și să își dorească prin acest mod să scape de suferință.

Jandarmii au solicitat un echipaj medical de urgenţă pentru a-i acorda ajutor medical și pentru a transporta femeia la o unitate medicală specializată, însă bătrâna a refuzat. Totodată, jandarmii au luat legătura cu membrii familiei femeii, după care a fost preluată de aceștia și condusă acasă în siguranță, informează IJJ Mehedinţi.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Octombrie 2021 - 04 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.