Un bărbat în vârstă de 26 de ani din localitatea Băbuşa, județul Vaslui, a incendiat locuința fratelui său după ce aceștia s-au certat. Făptașul a fost reţinut de poliţişti sub acuzaţia de distrugere.

A incendiat locuința fratelui său în semn de răzbunare

Un bărbat în vârstă de 41 de ani din localitatea vasluiană Băbușa, a apelat serviciul de urgență 112 în care a comunicat că i s-a incendiat casa de către fratele său în vârstă de 26 de ani. Polițiștii din localitatea Negrești au fost solicitați și au intervenit la fața locului.

Între cei doi frați era o relație tensionantă din cauza unor conflicte mai vechi, iar recent s-a iscat și o ceartă. Tânărul răzbunător s-a îmbătat și s-a certat cu fratele său, după care a recurs la gestul necugetat de a-i incendia locuința.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore

”În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Negreşti au stabilit faptul că, în aceeaşi zi, ora 01.00, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi şi a consumului de alcool, bărbatul în vârstă de 26 de ani ar fi incendiat o dependinţă de tip paravan de la domiciliului persoanei vătămate. În urma incendiului, dependinţa a fost distrusă integral, prejudiciul cauzat prin comiterea faptei fiind estimat la 1.000 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Sâmbătă, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Negreşti l-au reţinut pe bărbatul în vârstă de 26 de ani pentru 24 de ore sub acuzaţia de distrugere. Acesta urmează să se prezinte luni în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Retail jobs


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Octombrie 2021 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.