Gabriela Firea îi solicită lui Nicușor Dan, primarul Capitalei, să demisioneze. Aceasta îl acuză că ar fi tăiat din buget de finanțare pentru sistemul de oxigen medical la Spitalul Modular Pipera.

Firea îi cere demisia lui Nicușor Dan

Gabriela Firea este pornită împotriva primarului Capitalei. Aceasta a postat pe pagina sa de Facebook un pasaj din amanedamentul prin care Nicuşor Dan ar fi tăiat în luna mai, banii pentru sistemul de oxigen al spitalului Modular din Pipera. Firea lansează acuzații la adresa edilului pentru că ar fi ignorat suferința bolnavilor care erau în căutare de locuri în spitale și dificultatea medicilor care trebuiau să aleagă pe cine să interneze

„I-am atras atenţia, atât eu, cât şi consilierii generali PSD, că face o greşeală imensă, că această unitate sanitară a avut un rol foarte important anul trecut, degrevând Spitalul Babeş de cazurile uşoare şi medii ale bolnavilor COVID, dar edilul a ignorat pe toatā lumea!”, precizează Gabriea Firea.

Raed Arafat și Ministrul Sănătății au contribuit la redeschiderea Spitalului Modular din Pipera

Senatoare a mai menționat că pentru redeschiderea spitalului, a fost nevoie să solicite intervenția lui Raed Arafat și a ministrului interimar al Sănătății. Aceasta susține că Nicușor Dan a ignorat total faptul că unii bolnavi aveau nevoie de locuri disponibile într-un spital pentru a se interna.

Retail jobs

„Deşi declara senin în ianuarie că în situaţia nefericită în care numărul de persoane o să înceapă să crească – eu sper să nu ajungem acolo – spitalul e disponibil pentru a fi refuncţionalizat. Cât de mult trebuia să crească numărul de persoane pentru a conta pentru dvs, dl edil veşnic absent? Trebuiau să fie peste 20.000, 30.000 sau 100.000 de persoane bolnave? Sau milioane? Aceste persoane de care vorbiţi sunt părinţii, bunicii, rudele sau prietenii unor oameni!”, a mai scris Firea pe Facebook.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Octombrie 2021 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.