Săptămâna începe cu valori scăzute în termometre. În cea mai mare parte a țării vom avea parte de cer înnorat, pe alocuri senin. Meteorologii anunță precipitații sub formă de ploaie în unele județe.

Timișoara

În Timișoara, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. În schimb, în timpul serii acești nori vor aduce cu ei și ploaie. Temperatura maximă a zilei va fi de 12°C. iar minima nopții va fi de 9°C.

Prognoza meteo în Craiova

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer înnorat. În timpul zilei, acești nori vor aduce și ploaie. Această ploaie va continua și în timpul serii. Temperaturile din cursul zilei vor ajunge până la 12°C, iar minima nopții va fi de 8°C.

Sibiu

În Sibiu, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Noaptea, temperaturile vor ajunge până la 5°C, iar cerul va fi acoperit complet. Maxima zilei va ajunge la 15°C.

Constanța

În Constanța, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Temperatura maximă va fi de 15°C, iar seara temperaturile vor scădea la 12°C.

Citeste si:
Prognoza meteo pentru sfârșitul lunii octombrie în mai multe...
ANM: Prognoza meteo până la...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Vremea în București

În București, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. În schimb, în timpul serii acești nori vor aduce cu ei și ploaie. Temperatura maximă va fi de 14°C, iar cea minimă de 7°C.

Oradea

În Oradea, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Maxima zilei va ajunge la 16°C. Noaptea, temperatura minimă va scădea până la 8°C.

Iași

De-a lungul zilei, vremea în Iași va fi una calmă, cerul va fi senin doar dimineața, se va înnora pe timpul zilei și seara. Nu sunt prognozate ploi în această zi. Temperatura maximă va ajunge la 15°C. Noaptea, temperatura minimă va fi de 2°C.

Brașov

În Brașov, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Temperatura maximă a zilei va fi de 15°C, iar temperatură minimă va fi de 2°C.

Citeste si:
Prognoza meteo - 24 octombrie 2021. Cer senin și vreme însorită
Prognoza meteo - 24 octombrie...

Prognoza meteo în Cluj-Napoca

În Cluj-Napoca, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Maxima zilei va ajunge la 14°C. Minima nopții va fi de 5°C.

Suceava

De-a lungul zilei, vremea în Suceava va fi una calmă, cerul va fi senin doar dimineața, se va înnora pe timpul zilei și seara. Nu sunt prognozate ploi în această zi. Temperatura maximă va fi de 15°C, iar valoarea minimă va fi de 2°C.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.