Prefectura Bucureşti a anunţat despre introducerea a noi restricții anti-COVID-19 în Capitală. Acestea sunt rezultatul ultimelor rate de infectare alarmante înregistrate în București.

Noi restricții aplicate în București

Potrivit prefectului Capitalei, Alexandra Georgiana Văcaru, workshop-urile vor putea fi organizate cu participarea a mai multor persoane, iar sălile de jocuri de noroc se vor închide la miezul nopţii.

De asemenea, angajatorii, la stat sau la privat, vor fi obligaţi să stabilească programul de lucru al angajaţilor astfel încât aceştia să termine programul și să plece acasă pe rând, la diferenţă de o oră.

Mai multe autobuze STB

Drept urmare, prefectul Capitalei a menționat că va pune în completare mai multe mașini STB pentru a face față fluxului de oameni și pentru a evita aglomerația.

De asemenea, la solicitarea prefectului Alexandra Georgiana Văcaru, în următoarea perioadă, Poliţia şi Jandarmeria vor intensifica verificările respectării restricțiilor anti-COVID-19 în zonele publice aglomerate.

Citeste si:
Echipă medicală din Polonia, trimisă în România pentru a ajuta în...
O echipă medicală din Polonia...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Astăzi, în București s-a înregistrat o incidenţa de 12,65 la mie.



Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.