Prefectura Bucureşti a anunţat despre introducerea a noi restricții anti-COVID-19 în Capitală. Acestea sunt rezultatul ultimelor rate de infectare alarmante înregistrate în București.

Noi restricții aplicate în București

Potrivit prefectului Capitalei, Alexandra Georgiana Văcaru, workshop-urile vor putea fi organizate cu participarea a mai multor persoane, iar sălile de jocuri de noroc se vor închide la miezul nopţii.

De asemenea, angajatorii, la stat sau la privat, vor fi obligaţi să stabilească programul de lucru al angajaţilor astfel încât aceştia să termine programul și să plece acasă pe rând, la diferenţă de o oră.

Mai multe autobuze STB

Drept urmare, prefectul Capitalei a menționat că va pune în completare mai multe mașini STB pentru a face față fluxului de oameni și pentru a evita aglomerația.

De asemenea, la solicitarea prefectului Alexandra Georgiana Văcaru, în următoarea perioadă, Poliţia şi Jandarmeria vor intensifica verificările respectării restricțiilor anti-COVID-19 în zonele publice aglomerate.

Retail jobs

Astăzi, în București s-a înregistrat o incidenţa de 12,65 la mie.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Octombrie 2021 - 05 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.