Duminică, pe aproape întreg teritoriul țării vom avea parte de cer înnorat, fără precipitații. Se vor înregistra temperaturi joase atât ziua, cât și pe parcursul nopții, valori caracteristice acestei perioade.

Timișoara

În Timișoara, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. În schimb, în timpul serii acești nori vor aduce cu ei și ploaie. Temperatura din cursul zilei va înregistra 13°C, iar minima nopții va fi de 8°C.

Craiova

În Craiova, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Maxima zilei va fi de 11°C, iar pe timpul nopții vom avea temperaturi de 7°C.

Citeste si:
ANM: Vremea pentru weekendul 16-17 octombrie 2021. Așteptăm ploi...
ANM: Vremea pentru weekendul...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Sibiu

În Sibiu, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Temperatura maximă va ajunge la 14°C, iar cea minimă la 4°C.

Constanța

În Constanța, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Temperatura maximă va fi de 14°C în timp ce minima va atinge 9°C.

Citeste si:
Prognoza meteo pentru ziua de vineri, 15 octombrie 2021. Vreme...
Prognoza meteo pentru ziua de...

București

În București, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Temperaturile maxime din timpul zilei vor ajunge la 15°C, iar cele minime la 6°C.

Oradea

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer înnorat. În timpul zilei cerul se va păstra înnorat, doar seara norii se vor risipi lăsând cerul senin. Nu vom avea parte de ploaie. Temperatura maximă va urca până la 17°C, iar noaptea vor fi doar 7°C.

Citeste si:
Prognoza meteo 11 octombrie 2021. Cer înnorat, precipitații sub...
Prognoza meteo - 11 octombrie...

Iași

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer senin, va fi o vreme însorită. Cerul se va înnora doar după-amiază, seara va deveni iarăși senin. Nu vom avea parte de ploaie. Minima nopții va fi de 2°C, iar temperatura zile va fi de 12°C.

Brașov

În Brașov, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Temperatura din timpul zilei va ajunge la 12°C, iar noaptea vor fi doar 1°C.

Baia Mare

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer senin, va fi o vreme însorită. Cerul se va înnora doar după-amiază, seara va deveni iarăși senin. Nu vom avea parte de ploaie. Temperatura maximă va fi de 15°C, iar cea minimă 3°C.

Suceava

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer senin, va fi o vreme însorită. Cerul se va înnora doar după-amiază, seara va deveni iarăși senin. Nu vom avea parte de ploaie. Valoarea maximă din timpul zilei va fi de 12°C, iar noaptea vor fi 1°C.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.