Sâmbătă, în București s-a înregistrat o rată de incidență a cazurilor Covid de 12,65 la mia de locuitori. Cu doar o zi înainte, incidența a fost de 12,24 la mie.

Incidența COVID-19 din București, într-o continuă creștere

Rata de incidență din Capitală crește cu fiecare zi tot mai mult. DSP București a anunțat că sâmbătă, incidența a ajuns la 12,65 la mie, înregistrând o creștere după ce vineri, s-a raportat o rată de 12,24 la mie.

Rata de incidenţă COVID-19 calculată la 14 zile a ajuns, joi, la 11,49 de cazuri la mia de locuitori în Bucureşti, potrivit site-ului Direcţiei de Sănătate Publică. Miercuri, rata de incidenţă a fost de 10,93.

În urma creșterii drastice a cazurilor de infectare, CMBSU a impus obligativitatea purtării măștii de protecție în toate spațiile publice închise și deschise.

385 de decese în ultimele 24 de ore

Vineri, a fost raportat cel mai mare număr de decese, de la începutul pandemiei - 385 de persoane.

364 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, 17 pacienți decedați nu au înregistrat comorbidități, iar pentru 4 pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Octombrie 2021 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.