A fost panică, noaptea trecută, în Capitală, după ce un puternic incendiu a izbucnit la o casă de pe Calea Vitan. Focul i-a scos pe toți vecinii din case. O persoană cu handicap a fost salvată în ultimul moment.

Incendiu violent, noaptea trecută, în București. Martorii au fost îngroziți

Conform ISU București, incendiul a izbucnit la o casă de pe o stradă din cartierul Vitan. La ora 21, flăcările s-au extins la acoperișul unei alte locuințe învecinate, suprafața afectată fiind de 200-300 de metri pătrați.

„Noi am zis că nu mai scapă cartierul!", spune o martoră.

„Am văzut când i-au scos afară, a fost un bătrân, încă o doamnă, i-a scos afară şi băiatul care l-a salvat doamna înainte, cel care avea un handicap", a declarat o vecină.

Degajările mari de fum amenințau întreaga zonă. De la înălțime, o autoscară împăștia apă. Exista pericolul de propagare la o spălătorie auto și un service auto învecinat.

„Din fericire, am reușit să limităm propagarea incendiului”, a declarat Petrică Epure, locotenent-colonel în cadrul ISU.

Retail jobs

Pentru moment, nu se cunoaște cauza exactă a izbucnirii incendiului. Vecinii spun că focul ar fi fost pus de o persoană cu handicap, care locuia în casă.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Octombrie 2021 - 09 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.